Thea Molenaar

“Negen van de tien keer loopt mijn dag totaal anders.”

Thea Molenaar werkt sinds 2013 voor Schotgroep Services en is in 2018 bedrijfsleider geworden.

Thea: “Van huis uit is Schotgroep een familiebedrijf. Dat merk je. We gaan met elkaar om als een familie. Iedereen heeft wel iets voor elkaar over. Ik ben al sinds 2013 betrokken bij Schotgroep Services. Ik heb toen ook geholpen met het opzetten ervan. We doen hier de administratie, de uitzendkrachten, projecten enzovoorts. En nu ben ik dus de eindverantwoordelijke, sinds juli 2018.”

Lekker eerlijk

Elke dag verschilt weer. Als ik in de avond denk: ‘Morgen gaat het er zo uit zien’, dan is het negen van de tien keer totaal anders. Dan komt er weer een spoedklusje, of er loopt een tank over. Dan moet ik weer de juiste mensen vinden om het op te lossen. ”Soms ga ik ook zelf mee met het veldwerk. Dat vinden mensen echt gaaf, ook omdat ik een vrouw ben. Die zie je niet zoveel in de industrie. Mensen ontvangen dat juist alleen maar positief.” Thea lacht. “Ik denk ook omdat ik lekker eerlijk ben tegen ze.”


Meer Algemeen

Debby van Drunen

“Blijven voldoen aan alle eisen van duurzaamheid, veiligheid en verantwoordelijkheid”

Charanna Kranendonk

“Mijn functie is totaal veranderd in vier jaar. En dat vind ik dus heel leuk”