Industrieel

Schotgroep Services heeft een groot aanbod van vacatures in de branche industrie/ petrochemie. In de industrie heeft regio Rotterdam een hoop te bieden, en veel banen zijn dan ook in deze regio te vinden. In deze branche zijn er veel uiteenlopende vacatures te vinden op het gebied van reiniging en andere inudstriele functies. Bij de verschillende vacatures kan je denken aan:

  • Industriële reiniger
  • Unit cleaner
  • Allround Cleaner
  • Industriële housekeeper / corveeër
  • Mangat- brandwacht

Werken in de industrie

Het schoonmaken van het terrein, de tanks en installaties , kleed- en opslagruimtes vallen allemaal onder jou werkzaamheden. Ben je niet bang om vies te worden en hard te werken dan is een baan in de industrie zeker voor jou weggelegd! Veel van onze opdrachtgevers zitten in de energie -, olie en gas sector. Een heel interessant werkgebied, waar veiligheid op nummer 1 staat.

Veiligheid op nummer één

Omdat veiligheid zeer belangrijk is in de industrie is het belangrijk dat je een VCA- certificaat in bezit hebt. Heb je dit niet, dan bieden wij jou de mogelijkheid, binnen onze organisatie, dit certificaat te behalen. Zodat jij, samen met je collega’s aan de slag kan in de industrie.

Aan de slag in de industrie?

Schotgroep Services levert personeel aan opdrachtgevers van de grootste raffinaderijen in het Europoort, Botlek, Maasvlakte en Moerdijk gebied, hier vind je de interessantste banen!