Schoonmaak

Wanneer je aan de slag gaat als schoonmaak medewerker zorg je ervoor dat de werknemers en opdrachtgever dagelijks aan de slag kunnen op een schone werkplek.

Ook zonder diploma of certificaten aan de slag als schoonmaak medewerker!

Om aan de slag te gaan als schoonmaak medewerker is het niet noodzakelijk om in het bezit te zijn van een diploma, simpel gezegd is er geen ‘echte’ opleiding voor dit vak. Wel is het mogelijk om cursussen te volgen zodat je alle kneepjes van het vak leert. Maar ook het volgen van een cursus is niet verplicht, wij zijn zelfs van mening dat de werkvloer de beste leerschool is.

Gezien veel van onze opdrachtgevers gevestigd zijn in het Botlek, Maasvlakte, Europoort en Moerdijk gebied is het wel verplicht in het bezit te zijn van een VCA- certificaat. Dit certificaat laat zien dat je veilig en met oog op de gezondheid je werkzaamheden kunt uitvoeren. Ben je niet in het bezit van dit certificaat, geen probleem! Wij kijken graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn om aan het werk te gaan, en dit certificaat zo snel mogelijk in de wacht te slepen.

Werken in combinatie met een gezinsleven? Solliciteer als schoonmaak medewerker.

Als je aan de slag gaat als schoonmaak medewerker is het mogelijk te werken in diverse ploegen, hierdoor is een baan in de schoonmaak perfect te combineren met een druk gezinsleven. Binnen de schoonmaak zijn er drie verschillende ploegen namelijk de ochtend, middag en avondploeg. Wanneer je de tijden en dagen, die jou het beste uitkomen, aan ons doorgeeft zullen wij tijdens het maken van de planning hiermee rekening houden.

Jij draagt, als schoonmaak medewerker, bij aan een betere werkprestatie van de werknemers!

Schotgroep services

Zijn flexibele werkdagen en tijden voor jou zeer belangrijk? Dan is werken als schoonmaak medewerker perfect voor jou! Jij gaat pas aan de slag als de kinderen naar de opvang of school zijn gebracht, en bent ook weer op tijd thuis. Werk je liever fulltime? Ook dat is mogelijk binnen de schoonmaak! Naast de enorm veel mogelijkheden die de schoonmaakbranche biedt op het gebied van parttime werk, biedt deze branche ook genoeg mogelijkheden op fulltime basis.