Debby van Drunen

“Blijven voldoen aan alle eisen van duurzaamheid, veiligheid en verantwoordelijkheid”

Debby van Drunen is al drieënhalf jaar werkzaam als landmeter en KAM -manager bij de verschillende divisies van Schotgroep.

“Ik ben al drieënhalf jaar landmeter. Ik doe alle werkzaamheden met betrekking tot het meten en tekenen van de werken. Aan de hand van tekeningen kan het werk buiten uitgezet worden, bijvoorbeeld rioleringswerkzaamheden, of de aanleg van infrastructuur. Ik bereken ook hoeveel grond moet worden ontgraven, of nodig is om op te hogen.

Veel van de wereld
Daarnaast ben ik nu ook KAM-manager. KAM staat voor de onderdelen ‘Kwaliteit, Arbeid en Milieu’. Ik bekijk onze werkwijzen en werkzaamheden en check of het allemaal klopt met de huidige wet- en regelgeving en of wij voldoen, en blijven voldoen, aan de eisen van onze certificaten zoals VCA en ISO. Ik houd daarbij het managementhandboek bij. Dat nemen we bij Schotgroep erg serieus.

Omdat ik meerdere dingen doe is het heel divers. Ik zie heel veel van deze wereld. Dat maakt het werk zo leuk, in combinatie met de sfeer die bij Schotgroep hangt. De omgang met elkaar is prettig, het is een heel sociaal bedrijf. Dat maakt het soms juist ook lastiger om te vertellen wat er nou precies zo leuk aan is: het totaalplaatje klopt gewoon.”

Ik ben landmeter en KAM-manager. Bij Schotgroep nemen ze mijn tekeningen, berekeningen en checks heel serieus. Zo weten we zeker dat we blijven voldoen aan de eisen van duurzaamheid, veiligheid en verantwoordelijkheid.

Meer Algemeen

Charanna Kranendonk

“Mijn functie is totaal veranderd in vier jaar. En dat vind ik dus heel leuk”

Thea Molenaar

“Negen van de tien keer loopt mijn dag totaal anders.”