Charanna Kranendonk

“Mijn functie is totaal veranderd in vier jaar. En dat vind ik dus heel leuk”

Charanna Kranendonk werkt sinds 2014 bij Schotgroep, waar ze begon op de administratieve afdeling van Schotgroep. Sinds juli 2018 werkt ze op de administratie van Schotgroep Services, de werving & recruitmentdivisie van Schotgroep.

“Mijn functie is totaal veranderd in vier jaar. Ik begon op de administratie en ben een periode verantwoordelijk geweest voor de marketing en communicatie binnen alle bedrijven. Dit stokje heb ik ondertussen weer overgedragen aan één van mijn collega’s. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor diverse administratieve zaken binnen het uitzendbureau, en biedt ik ondersteuning aan de andere twee collega’s binnen deze afdeling”

Zonder afspraak

“Binnen Schotgroep werk ik met veel verschillende mensen, maar ik ken wel al die mensen bij naam. Het is een groot bedrijf, maar je voelt dat het nog steeds een familiebedrijf is. Je kan nog steeds bij directie en collega’s binnenstappen zonder een afspraak te maken.”

Meer Algemeen

Debby van Drunen

“Blijven voldoen aan alle eisen van duurzaamheid, veiligheid en verantwoordelijkheid”

Thea Molenaar

“Negen van de tien keer loopt mijn dag totaal anders.”