Charanna Kranendonk

“Mijn functie is totaal veranderd in vier jaar. En dat vind ik dus heel leuk”

Charanna Kranendonk werkt sinds 2014 bij Schotgroep, waar ze begon op de administratieve afdeling van Schotgroep. Sinds juli 2018 werkt ze op de administratie van Schotgroep Services, de werving & recruitmentdivisie van Schotgroep en verzorgt ze de marketing en communicatie van de zes divisies binnen Schotgroep.

“Ik ben momenteel bezig met een cursus marketing en social media. Dit is mijn tweede cursus binnen mijn vier jaar bij schotgroep. Dat is voor mij een bewijs van mogen leren. Mijn functie is totaal veranderd in vier jaar. Ik begon op de administratie en ben nu ook verantwoordelijk voor de communicatie en marketing. Ik vind mijn nieuwe functie heel leuk. Ik krijg veel vertrouwen. Die verantwoordelijkheid werkt voor mij goed, want elke communicatie die ik naar buiten breng, moet er goed uitzien.  

Zonder afspraak

“Binnen Schotgroep werk ik met veel verschillende mensen, maar ik ken wel al die mensen bij naam. Het is een groot bedrijf, maar je voelt dat het nog steeds een familiebedrijf is. Je kan nog steeds bij directie en collega’s binnenstappen zonder een afspraak te maken.”

Meer Werken bij Schotgroep

Thea Molenaar

“Negen van de tien keer loopt mijn dag totaal anders.”

Debby van Drunen

“Blijven voldoen aan alle eisen van duurzaamheid, veiligheid en verantwoordelijkheid”

Jan Metske

“Ik krijg de vrijheid om zelf dingen te bepalen.”