Logistiek

Voor diverse opdrachtgevers is SCHOTGROEP Services met grote regelmaat op zoek naar echte logistieke duizendpoten. Gezien de haven van Rotterdam op het gebied van logistiek werk veel te bieden heeft, zijn er dan ook veel banen in deze regio te vinden. SCHOTGROEP levert personeel in deze branche vooral aan opdrachtgevers gevestigd in of nabij het Botlek, Maasvlakte en Europoort gebied.

Binnen de logistiek bieden wij twee verschillende banen aan:

  • Heftruck chauffeur
  • Magazijn medewerker

Heftruck Chauffeur

Vanuit het magazijn, de loods of opslagplaats zorg jij als heftruck chauffeur ervoor dat de juiste goederen in de juiste vrachtwagen terecht komen. Het is belangrijk dat je in een hoog tempo, correct en nauwkeurig kan werken. Samen met jou collega’s zorg je ervoor dat de vrachtwagen op tijd, met de juiste documentatie kan vertrekken. Je werkt samen met de magazijnmedewerker, de teamleider en vrachtwagenchauffeurs om het gehele logistieke proces zonder problemen te laten verlopen.

Magazijn Medewerker

Je hebt een uitvoerende en zeer belangrijke functie op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van het ontvangst tot verzending van de goederen. Je takenpakket is dan ook zeer uitgebreid, wat deze baan heel divers maakt en ervoor zorgt dat je uitgedaagd blijft. Je werkt samen met je teamleider, de heftruckchauffeurs en vrachtwagenchauffeurs.

Solliciteren naar een functie in de logistiek?

Werken in de logistiek is uitdagend, hard werken heel divers. Ben jij opzoek naar een baan in de logistieke sector? Solliciteer dan direct via onderstaande link.