Over ons

Schotgroep Services

SCHOTGROEP Services is één van de divisies van SCHOTGROEP B.V. en gespecialiseerd in het werven en selecteren van industrieel, schoonmaak en logistiek personeel in de regio Rotterdam. Naast onze specialisatie binnen deze branche bieden wij ook vacatures aan in diverse andere branches zoals; bouw, groenvoorziening, isolatie en administratie. Door ons brede aanbod kunnen wij iedere werkzoekende een passende of juist geheel nieuwe uitdaging aanbieden.

Ons team

Thea Molenaar – De bedrijfsleider van SCHOTGROEP Services. Al 10 jaar lang is Thea actief in de werving en selectiebranche en weet hierdoor van de hoed en de rand.

.

Angelina Groenewegen – Account manager van SCHOTGROEP Services, onze kracht achter de werving en selectie. Voor de werving en selectie van schoonmaak personeel ben je bij haar aan het juiste adres!

Charanna Kranendonk – Charanna draagt zorg voor de administratie van SCHOTGROEP services, en ondersteunt Thea en Angelina waar nodig.

.

SCHOTGROEP BV

Schotgroep heeft zes verschillende divisies waarin kennis en werkzaamheden zijn gebundeld. Onze divisies werken vaak nauw samen aan projecten vanuit hun eigen expertise. Zo ontstaat er structuur en synergie. 

Onze Divisies

  • SCHOTGROEP Aannemingsbedrijf
  • SCHOTGROEP Groenvoorziening
  • SCHOTGROEP Bodemafsluiting – en Isolatie
  • SCHOTGROEP Environmental
  • SCHOTGROEP Services
  • Grondbank CUVH

Ons bedrijf gaat terug tot 1956. Inmiddels is Schotgroep BV één van de meest snelgroeiende bouwbedrijven binnen de regio en uitgegroeid naar zes divisies. Vanuit onze locaties in Heerjansdam, Numansdorp, Rotterdam, Dordrecht en Oude-Tonge werken dagelijks 145 medewerkers op de meest uiteenlopende projecten. 

Elke divisie is een clustering van ervaring en kennis. Door deze opzet kunnen we specialiseren in verschillende expertises en toch korte lijnen behouden met onze opdrachtgevers. De divisies werken nauw samen met elkaar in uitvoering en faciliteiten. Zo blijven wij een regionale speler, met de slagkracht van een nationaal opererend bedrijf. 

Downloads