Overige

Schotgroep Services biedt naast haar specialisatie op het gebied van industrie, schoonmaak en logistiek ook met regelmaat vacatures aan in andere branches. Omdat SCHOTGROEP Services onderdeel is van SCHOTGROEP BV en bestaat uit verschillende divisies, zijn we met regelmaat op zoek naar personeel voor bedrijven binnen SCHOTGROEP. Wij leveren ook werknemers binnen de sectoren bouw, groenvoorziening, isolatie en administratie.

Bouw

Binnen Schotgroep hebben wij een aannemingsbedrijf waarin wij regelmatig opzoek zijn naar kraanmachinisten, bouwplaats opruimers, oppermannen en stratenmakers. Werken in de bouw is fysiek zwaar werk, wij zijn dan ook binnen deze sector op zoek naar echte aanpakkers!

Groenvoorziening

Binnen Schotgroep hebben wij ook de sector groenvoorziening, wij plaatsen hier dan ook met regelmaat hoveniers en/of groenvoorzieners. Binnen de groenvoorziening werk je in een vast team, en zorg je ervoor dat het openbaar groen, tuinen of andere buitengebieden er weer verzorgd uitzien.

Isolatie

Schotgroep Isolatie is het afgelopen jaar enorm gegroeid, ook in deze sector verzorgen wij personeel. Binnen de isolatietak van SCHOTGROEP zorg jij ervoor dat woningen in geheel Nederland geïsoleerd worden. Je werkt in een vast team van twee personen, samen met je collega zorg je ervoor dat de woning perfect geïsoleerd is. Omdat isolatie ook in de kruipruimte van woningen kan plaatsvinden is het handig als je niet bang bent om vies te worden, en je te bevinden in kleine ruimtes.

Werken in een ‘booming business’ zoals woning isolatie staat voor een interessante, leerzame en uitdagende baan.

Open Sollicitatie

Omdat wij in verschillende branches diverse grote opdrachtgevers hebben is het altijd mogelijk een open sollicitatie te versturen. Wij kunnen door het diverse aanbod snel een passende of geheel nieuwe uitdaging aan je voorstellen.