VCA

Jij bent in het bezit van een geldig VCA certificaat en op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zie jij geen beren op de weg maar juist mogelijkheden en uitdagingen als het gaat om een zeer diverse baan? Dan hebben wij dé perfecte job voor jou!

Gegarandeerd een diverse baan

Wanneer je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat ben je direct inzetbaar binnen onze grootste branches. Binnen de industrie is een VCA diploma namelijk bijna altijd verplicht. Je voldoet hiermee aan de eisen om op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu je werkzaamheden uit te voeren.

Binnen ons team, zal geen werkdag voor jou het zelfde zijn, je zult namelijk diverse functies gaan vervullen, en met een VCA diploma ben je enorm breed inzetbaar. Gaan jou handen al kriebelen als we het hebben over sjouwen, opruimen, magazijn werkzaamheden, schoonmaak werkzaamheden of industriële reiniging? Dan verwelkomen we jou graag in ons team.

Nog geen VCA diploma, wij helpen je graag!

Ben je niet in het bezit van je VCA- certificaat maar wil je deze binnen een aanzienlijk korte periode wel behalen? Laat dit ons weten, dan kunnen we samen met jou de mogelijkheden te bekijken om zo snel mogelijk jouw VCA- diploma in de wacht te slepen.

Met een VCA diploma kan je aan de slag binnen de industrie, logistiek en schoonmaak. Uiteraard is het ook mogelijk om ingezet te worden in de sector bouw, groenvoorziening of isolatie, bij één van onze zusterbedrijven. Zo biedt het VCA diploma jou enorm veel mogelijkheden, het is maar net waar jou kracht ligt.