VCA

Gezien ons werkgebied is een VCA certificaat op de meeste werklocaties verplicht. Je voldoet met dit certificaat namelijk aan de eisen om op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu je werkzaamheden uit te voeren.

Gegarandeerd een diverse baan

Ben jij in het bezit van een geldig VCA certificaat en op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zie jij geen beren op de weg maar juist mogelijkheden en uitdagingen als het gaat om een zeer diverse baan? Dan hebben wij dé perfecte job voor jou!

Wanneer je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat ben je direct inzetbaar binnen onze grootste branches. Binnen ons team, zal geen werkdag voor jou het zelfde zijn, je zult namelijk diverse functies gaan vervullen, en met een VCA certificaat ben je enorm breed inzetbaar.

Gaan jou handen al kriebelen als we het hebben over sjouwen, opruimen, magazijn werkzaamheden, schoonmaak werkzaamheden of industriële reiniging? Dan verwelkomen we jou graag in ons team.

Nog geen VCA diploma, wij helpen je graag!

Ben je niet in het bezit van je VCA certificaat maar wil je deze binnen een aanzienlijk korte periode wel behalen? Laat dit ons weten, dan kunnen we samen met jou de mogelijkheden te bekijken om zo snel mogelijk jouw VCA- diploma in de wacht te slepen.

Het VCA certificaat is binnen één dag te behalen door middel van het afleggen van het examen of een dagcursus. Deze examens en dagcursussen zijn tevens in verschillende talen te volgen, zo is het voor iedereen mogelijk het certificaat te behalen.

Met een VCA diploma kan je binnen onze organisatie aan de slag binnen de verschillende branches. Zo biedt het VCA diploma jou enorm veel mogelijkheden, het is maar net waar jou kracht ligt.