Jan Metske

“Ik krijg de vrijheid om zelf dingen te bepalen.”

Jan Metske is verantwoordelijk voor de uitvoer bij Schotgroep. Hij haalt opdrachten binnen, houdt contact met de klant en is verantwoordelijk voor de afhandeling van opdrachten.  

“Dat doe ik nu al een jaar of zes. Ik ben twaalf jaar geleden begonnen bij Schotgroep als grondwerker. Het bedrijf was toen in volle groei. Daar wilde ik mijn steentje aan bijdragen. Ik begon als grondwerker, nu ben ik opgeklommen tot uitvoerder. Als uitvoerder maak ik plannen voor onze opdrachtgevers voor een klus in de buitenruimte. Ik werk een tijdschema uit, het materieel, uitvoerders en ga zo maar door.

Je best doen

In mijn functie krijg ik veel vrijheid. Bij Schotgroep hebben ze vertrouwen in de werknemers. Dat vertrouwen maakt dat je je verantwoordelijk voelt, je je best gaat doen. Als Schotgroep het goed doet, worden we ook voor de volgende opdrachten gevraagd. En dat gebeurt gelukkig vaak. Onze manier van werken bevalt. We schakelen snel, we denken mee met het probleem, zijn oplossingsgericht en praktisch. Als er calamiteiten zijn dan lossen we het heel snel op. Dat komt ook doordat we heel veel materieel al op voorraad hebben, net zoals grondstoffen in de grondbank.”

We schakelen snel, we denken mee met het probleem, zijn oplossingsgericht en praktisch. En onze grondbank levert alle grondstoffen. Dat maakt dat we calamiteiten heel snel op kunnen lossen.

Meer Werken bij Schotgroep

Mohammed Metalsi

“Mijn bijrijder en ik zijn echt maatjes geworden”

Danielle Goudswaard

“Je merkt nog steeds heel goed dat Schotgroep een familiebedrijf is”

Debby van Drunen

“Blijven voldoen aan alle eisen van duurzaamheid, veiligheid en verantwoordelijkheid”