Danielle Goudswaard

“Je merkt nog steeds heel goed dat Schotgroep een familiebedrijf is”

Danielle Goudswaard is verantwoordelijk voor de administratieve taken bij Schotgroep en werkt sinds 2002 voor Schotgroep.  

“Ik vind het hier echt gezellig. Het voelt nog steeds kleinschalig aan, terwijl we toch flink zijn gegroeid de afgelopen jaren. Toen ik begon werkte ik nog op het terrein van familie Schot, aan de Mollekade in Heinenoord. Hierna zijn wij verhuisd naar een nieuw pand in Numansdorp na een paar jaar binnen Numansdorp nogmaals verhuisd en sinds een paar jaar zit het hoofdkantoor in Heerjansdam. Ik ben vaker verhuisd met mijn werk dan ik zelf ben verhuisd.  En toch merk je nog steeds heel goed dat Schotgroep een familiebedrijf is.

Zes divisies

Schotgroep groeit en ook de werknemers kunnen groeien. Toen ik part-time ging werken, ben ik overgestapt van de projectplanning naar financiële administratie. Met zes divisies is dat heel uitdagend werk. Als administratief medewerker maak ik in- en verkoopfacturen, doe ik de salarisadministratie en ook de personeelszaken. Jongens op het buitenwerk groeien door tot uitvoerder bijvoorbeeld.

We worden vrij gelaten om het werk uit te voeren zoals wij dat goed achten. Er staat echt niet iemand over mijn schouder mee te kijken. Je kunt je ontwikkelen en je krijgt de verantwoordelijkheid, en je geeft zo die verantwoordelijkheid weer aan elkaar door.

Meer Werken bij Schotgroep

Jan Metske

“Ik krijg de vrijheid om zelf dingen te bepalen.”

Thea Molenaar

“Negen van de tien keer loopt mijn dag totaal anders.”

Mohammed Metalsi

“Mijn bijrijder en ik zijn echt maatjes geworden”