Mohammed Metalsi

“Mijn bijrijder en ik zijn echt maatjes geworden”

Mohammed Metalsi is chauffeur-machinist bij Schotgroep Bodemafsluiting sinds 2016.

“Bij Schotgroep heb ik niks te klagen. Ik heb een vaste auto, een vaste bijrijder. Die bijrijder is echt een maatje van me geworden. Ik ben goed terecht gekomen. Ik zag bij andere bedrijven dat je  bijvoorbeeld vaak van auto moest wisselen, daardoor ken je je bijrijders niet. Dat maakt het werk een stuk minder leuk.

Visitekaartje

We hebben bij Bodemafsluiting heel veel verschillende klanten, van particulieren tot grote bedrijven. Dat maakt het werk divers. Die klanten zien ons als het visitekaartje van het bedrijf, zo ziet Schotgroep het ook. Ik voel me als werknemer gewaardeerd, en daarom wil ik mij zo goed mogelijk profileren.

Ik val onder de bodemafsluiting. We hebben een klein ploegje dat ik goed ken en daarnaast hebben we ook vaak met de jongens van de aannemerij te maken. Ik ken natuurlijk niet iedereen bij naam, want het is een heel groot bedrijf. Maar met de mensen die ik nodig heb, ga ik heel goed om.”

Van particulieren tot grote bedrijven, klanten zien ons als het visitekaartje van het bedrijf. En zo ziet Schotgroep het ook. Ik voel me als werknemer gewaardeerd, daarom wil ik mij zo goed mogelijk profileren.

Meer Werken bij Schotgroep

Danielle Goudswaard

“Je merkt nog steeds heel goed dat Schotgroep een familiebedrijf is”

Jan Metske

“Ik krijg de vrijheid om zelf dingen te bepalen.”

Debby van Drunen

“Blijven voldoen aan alle eisen van duurzaamheid, veiligheid en verantwoordelijkheid”